mi a greenmango

Szeretjük amit csinálunk, keressük a kihívásokat és nem hátrálunk meg a lehetetlennek tűnő feladatok elől sem. Ügyfeleink elégedettségét is ennek köszönhetjük, hiszen csak akkor tudunk igazán jót alkotni, ha teljes bedobással végezzük és közben még élvezzük is a munkát.

Ezért, ha reklámügynökséget keres kampánya vagy promóciója számára, tőlünk full service ügynökségként teljes kiszolgálást kap, biztos lehet benne, hogy kampánya rendben lezajlik, és nyugodt lehet mind a szakmai, mind a gyártási minőséggel kapcsolatban.

Dolgozunk gyártó, kereskedelmi és szolgáltató cégekkel, hazai vállalatokkal és nemzetközi cégek magyar leányvállalataival egyaránt, elsősorban BTL és trade marketing területen.

A különböző ügyfelek eltérő igényeihez igazodunk, és az elképzeléseik életre keltését friss ötletekkel, marketing újdonságokkal segítjük.

Csapatunk több mint 8 éve van a reklámszakmában, és 2010 óta dolgozik együtt: kreatív tervezés, promóció szervezés, és interaktív média megoldások. Valljuk, hogy csapatban többet tudunk nyújtani ügyfeleinknek, mint ha külön dolgoznánk, és az összehangolt munkának köszönhetően tudunk igazán jót alkotni ügyfeleink számára.

Forduljon hozzánk bizalommal!